Foto: Jakob Dall

INDTIL VIDERE

Jeg har boet mange år i udlandet, hvor jeg dels har arbejdet for Internationalt Røde Kors i adskillige brændpunkter, dels været korrespondent for danske medier, herunder DR, Weekendavisen, Berlingske og Jyllands-Posten. Primært har jeg boet i Sydafrika og Kenya, Malaysia og Thailand, og de seneste par år i Budapest, hvor jeg medforfattede og redigerede  rapporten ”Think differently” om de menneskelige konsekvenser af den økonomiske krise i Europa.

 

Herhjemme har jeg været pressechef for Dansk Røde Kors og senest arbejdet for det psykosociale center, som Dansk Røde Kors huser på vegne af Internationalt Røde Kors. Siden 2014 har jeg været selvstændig kommunikationskonsulent.

 

Jeg har stor erfaring med journalistik, kommunikation, blade, magasiner, hjemmesider og redigering af tillæg, magasiner og bøger, og jeg har udviklet strategier, stået for langsigtede kapacitetsopbygningsprojekter og afholdt og ledet kurser.

 

Desuden har jeg været producer på en række video-dokumentarer og skrevet eller medforfattet f lere bøger.

I Bhutan for Danida. http://um.dk/da/danida/resultater/den-gode-historie/bhutan/.

Foto: L. Nørgaard

Læs mere på mine sociale medier

Du kan kontakte Nørgaard Kommunikation ved at sende en mail på følgende mail adresse eller bruge formularen under punktet  kontakt.

 

Mail: lasse@norgaard-kommunikation.dk