Foto: Jakob Dall

KURSER

Gennem flere perioder har jeg arbejdet for Internationalt Røde Kors og blandt andet været talsperson i mange kriser og katastrofer. Jeg har været med til at udarbejde strategier og uddanne kolleger i krisekommunikation. I mere stille perioder har jeg blandt andet arbejdet med forandringskommunikation og beneficiary communication.

 

Jeg tilbyder derfor kurser i:

 

Nudging og forandringskommunikation
Hvordan sikrer I, at kommunikationen ikke bare bliver forstået, men også fører til ændret adfærd? Hvilke barrierer har borgerne/kunderne, og hvordan fjerner I de barrierer? Det kan jeg hjælpe med, fordi jeg både har studeret, arbejdet med og undervist i  adfærdsmønstre, adfærdspsykologi og kommunikation.
Jeg tilbyder hel- og halvdagskurser i forandringskommunikation, herunder hvordan I effektivt kan bruge nudging som en af vejene til at nå målet. Tilpasses selvfølgelig Jeres behov og ønsker.

 

Krisekommunikation

Hvordan udarbejder vi en plan, før krisen rammer, og hvordan håndterer vi en krise? Hvem beslutter hvad, og hvordan kommunikerer vi internt og eksternt? For internationale organisationer kan jeg også tilbyde korte kurser i, hvordan I kommunikerer med dem, der er ramt af katastrofer (communicating with diasaster affected communities).
Halv- eller heldagskursus, der tilpasses Jeres behov og ønsker.

 

Medietræning
Hvordan fungerer pressen og hvordan forbereder og håndterer du et interview? Vi tilrettelægger kursuset efter Jeres behov, men primært tilbyder vi interview optaget på kamera. Gennemgang af do’s and don’ts, og hvordan du får budskabet igennem. Vi kikker også på påklædning, stemme og kropssprog. Halvdagskursus for max. 12 deltagere, med et par kursister i praktisk øvelse og feedback fra ”seerne” (de øvrige deltagere) og os, eller heldagskursus hvor alle deltagere (max. 10 personer) gennemgår og får feedback på to interviews. Desuden tilbyder vi træning i kritiske interviews for mindre grupper og enkeltpersoner.

 

De tre ovenstående kurser gennemføres i samarbejde med forskellige ekspert kolleger som heldagskurser (eller alene som halvdagskurser).  Desuden kan jeg tilbyde kurser i journalistik, sprog, kampagneplanlægning, udarbejdelse af kommunikations-strategi m.m.

Foto: Jakob Dall

Læs mere på mine sociale medier

Du kan kontakte Nørgaard Kommunikation ved at sende en mail på følgende mail adresse eller bruge formularen under punktet  kontakt.

 

Mail: lasse@norgaard-kommunikation.dk